25 års jubilæumsfest med gæster

Lørdag den 19.november var alle segl sat til i Tersløse kirke og sognegård. Anledningen var at Sorø-Dianalunds Y´s Mens klub fyldte 25 år. Festlighederne begyndte med en flot musikgudstjeneste i kirken. Alle klubmedlemmer samt gæster fra nabo- og venskabsklubber lyttede til den fremførte musik og tekstlæsning. Alle sang i stor stil med på samtlige fællessalmer.

Efterfølgende var der fest i sognegården. Med middag, fødselsdagssang forfattet til lejligheden og festtale ved regionsleder Erling Birkbak. Mange af de øvrige gæster ønskede også at bringe både hilsener og gaver. På festlig vis.  Endog klubbens venskabsklub i Jylland, Gudenå var kommet den lange vej for at hylde jubilaren. Borgmester Gert Jørgensen lagde i sin tale stor vægt på klubbens sociale tiltag i kommunen.

Inden det store lagkagebord underholdt fire unge Sorø piger med A cappella sang. Deres rene stemmer spredte stor glæde i Y´s Mens fællesskabet.

25 år er der gået siden klubben i 1997 blev chartret. Med Holbæk Y´s Mens klub som moderklub. Af de nuværende 37 medlemmer har 11 været med fra opstarten. Naturligvis var det en hel særlig dag for dem. Toastmaster Poul Bjældager ledte deltagerne igennem jubilæumsprogrammet, mens Jørgen Erik Larsen sluttede festlighederne med en kort andagt.

Det blev en 25 års dag, der også sendte tanker tilbage på årets to forudgående jubilæer i Y´s Mens regi. Nemlig den internationale 100 års jubilæum samt region Danmarks 75 års jubilæum. Den første Y´s Mens klub i Danmark blev chartret i Aalborg i 1947.

Gran klipning 2022

Sorø-Dianalund Y`s Mens har igen i år, hjulpet med granklipning hos Eivind Larsen i Jyderup. Ialt er der blevet klippede 8800 kg. gran som skal bruges til at lave granguirlander med.

Porrehøsten 2022

Sorø-Dianalund Y´S Mens Club salg af porrer er gået rigtig godt

Tak til Frederiksberg Brugs og Torvet i Dianalund og til dem der købte porrer, rødbeder, pastinakker, selleri og Hokkaido-græskar.

Dermed blev der støttet op om arbejdet til gavn for projekter  for børn, unge og voksne, Sorø-Dianalund Y`s Mens Club er involveret i.

Salget total gav en indtægt på 23.500 kr.

Præsidiet 2022-2023

Sorø-Dianalunds Y´s Mens klub har fået nyt præsidium. Det skete ved højtidelig overdragelse på klubmødet torsdag den 18.august.

Og dermed begyndte klubben en ny sæson og et spændende program. På programmet for efteråret er bl.a. fejringen af klubbens 25 års jubilæum.

Time of Fast

Tirsdag d.14-2-2023 var Sorø-Dianalund Y`s Men på besøg hos Slagelse Y´s Men. Klubberne var gået sammen om "TOF" på grund af, at

de havde inviteret den samme tjenestemand som gæstetaler. Medlemmerne fik et let måltid, som i år var en kyllingesuppe med spinat

og flutes. Madlavningen stod aktivitetsudvalget for og der var hjemmebag efterfølgende til kaffen.

Gæsten var RSD Hans Christian Lundsgaard, der fortalte om arbejdet omkring udvælgelsen af de projekter, som skulle støttes med

penge fra Y´s Men International samt, hvor lang tid projekterne skulle løbe.

[mere info]

Sommerudflugt 2022 til Løve Mølle

Porreplantning 2022

Sorø-Dianalund Y's men's har fået et nyt stykke jord til grønsagsmark. Jordstykket er venligst udlånt til os af Filadelfia. Da jordstykket er noget større end det gamle, bliver der plads til rødbeder, pastinakker,  selleri og et større antal Hokkaido-græskar. Selleriplanterne har vi fået gratis, derfor prøver vi nu igen at dyrke dem og håber på en god vækst i det nye jordstykke. Nu venter lugning og pasning af stykket hen over sommeren, før vi sælger det hele til oktober.